eTwinning Projesi: PATİK

Patiğin her bölgede, yörede kendine has isimle ve modelle çeşitleri vardır, ayrıca kültürümüzü yansıtan özellikler taşır. Patik denilince akla ilk gelenlerden biri de bebektir. Bebek ve patik. PATİK tersten okununca KİTAP olur. İşte patikte sayılan her şey bir kitapta da bulunabilir. Birisi kelime kelime, birisi ilmek ilmek işlenir.

Ülkemiz genelinde gönüllü olan okul öncesi öğretmenlerinin katılım sağladığı bir sosyal sorumluluk projesi olan bu projeye okul öncesi öğretmenimiz Ebru BAHAR KONUK,  veli ve öğrencileriyle destek vermektedir.

"Patikle Başla Kitapla yaşa" sloganıyla yola çıkan Patik projesi, 0-6 yaş okul öncesi çağı çocukları ve velileri kapsayacak şekilde yürütülmektedir. Amacı okul öncesi çağı çocuklarına kitap sevgisini kazandırmak, düşünme becerilerini geliştirmek, sözcük dağarcığını geliştirmek ve felsefi düşünme becerisi adı altında yeni fikirler ve yeni ufuklara yelken açmasını sağlamaktır.

23-03-2021