'MASALIM ANADOLUDAN ' eTwinning projesi

Okulumuz masal öğretmeni Emel DAĞAŞAN ve öğrencileri "Masalım Anadoludan" isimli eTwinning projesinde yer almaktadır. Muş'un Merkez, Bulanık ve Malazgirt ilçelerinden ve Sakarya /Adapazarı ortakları ile işbirliği içerisinde yürütülen projenin hedefleri kültürel değerimiz olan Anadolu masallarını tanıtmak, masallarla değerler aktarımı sağlamak, öğrencilerin sözel,bilişsel,sanatsal ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak, kendini ifade etme becerisi geliştirme ve buna bağlı olarak özgüven kazanma, dinleme ve aktarma becerisi kazandırma, Web2 Araçları'nı sunumlarına/projelerine entegre etmek, öğrencilerin işbirlikli çalışmalarına fırsat vermek, yardımlaşma,dayanışma vb.duygular kazandırma, kültürel aktarımın bir parçası olmaktır.

08-03-2021